Seminarul Teologic Ortodox "Sfântul Ioan Gură de Aur" din Târgoviște

30 de ani în slujba Bisericii și a Educației

Dacă-ți iubești copilul, arat-o prin educația pe care i-o dai!

Dragi elevi, permiteți-mi să vă urez un sincer bun-venit la Seminar! Vă asigur că ați făcut cea mai bună opțiune în privința studiilor gimnaziale și liceale. Şcoala noastră funcţionează cu binecuvântarea şi sub îndrumarea IPS Dr. NIFON, Mitropolitul Târgoviştei, și face parte din instituțiile subordonate și Inspectoratului Şcolar Judeţean Dâmboviţa. Oferta educațională a Seminarului Teologic Ortodox "Sfântul Ioan Gură de Aur" are la bază excelența în educație, calitatea, performanţa, promovarea valorilor creștine, egalitatea şanselor şi deschiderea spre învăţare pe tot parcursul vieţii.

Seminarul Teologic Ortodox "Sfântul Ioan Gură de Aur" din Târgoviște este o şcoală vocaţională care continuă tradiţia instituțiilor teologice româneşti, fiind în planul învăţământului dâmboviţean una dintre unităţile educaționale reprezentative. Pentru elevii cu cele mai bune performanțe educaționale, școala noastră susține demersul pe calea cunoașterii, oferind diverse șanse pentru succes. De asemenea, profesorii beneficiază de cele mai bune condiții pentru ca misiunea educațională să atingă standarde înalte, cu posibilitatea de a accesa cele mai aprofundate informații, spre a disemina literatură de specialitate în pas cu noile tendințe educaționale. Ca elevi ai Seminarul Teologic Ortodox "Sfântul Ioan Gură de Aur" din Târgoviște veți descoperi, cu siguranță, lucruri noi, veți fi atrași spre a vă însuși un mod de viață axat pe valorile culturii și moralei.

Seminarul Teologic Ortodox "Sfântul Ioan Gură de Aur" din Târgoviște este o instituție a misiunii creștine în societatea fiecărui timp, spre a oferi lumii de azi oameni pregătiți să răspândească mesajul Evangheliei lui Hristos, care să pună în lumină binele, adevărul și frumosul. Aceasta este misiunea noastră formarea omului bun și frumos așa cum îl descoperim prin raportarea la Mântuitorul Hristos.

Pr. Prof. Dr. Marin BUGIULESCU,

Director Seminarul Teologic Ortodox "Sfântul Ioan Gură de Aur" din Târgoviște, România

Bine ați venit în comunitatea noastră educațională!