Seminarul Teologic Ortodox "Sfântul Ioan Gură de Aur"

din Târgoviște

gallery/sigla seminar buna1

Ministerul Educației Naționale - Arhiepiscopia Târgoviștei

gallery/descărcare
gallery/images
gallery/patriarhia
gallery/arh tgvov
gallery/ziarul-lumina

Hotarari CA

Decizii-Regulamente

Decizii-Elevi

gallery/cruce banda
gallery/cruce banda
gallery/cruce banda

 

    Dragi elevi, permiteți-mi, să vă urez un sincer bun-venit în comunitatea noastră educațională. Vă asigur că ați făcut cea mai bună opțiune în privința studiilor gimnaziale și liceale. Şcoala noastră funcţionează cu binecuvântarea şi sub îndrumarea IPS Dr. NIFON, Mitropolitul Târgoviştei făcând parte din instituțiile subordonate și Inspectoratului Şcolar Judeţean Dâmboviţa. Oferta educațională a Seminarului Teologic Ortodox "Sfântul Ioan Gură de Aur" are la bază excelența în educație, calitatea, performanţa, promovarea valorilor creștine, egalitatea şanselor şi deschiderea spre învăţare pe tot parcursul vieţii.

    Seminarul Teologic Ortodox "Sfântul Ioan Gură de Aur" din Târgoviște, este o şcoală vocaţională care continuă tradiţia instituțiilor teologice româneşti, fiind în planul învăţământului dâmboviţean una dintre unităţile educaționale reprezentative.              

    Pentru elevii cu cele mai bune performanțe educaționale, școala noastră susține demersul pe calea cunoașterii, oferind diverse șanse pentru succes. De asemenea, profesorii, beneficiază de cele mai bune condiții pentru ca misiunea educațională să atingă standarde înalte, cu posibilitatea de a accesa cele mai aprofundate informații, spre a disemina literatură de specialitate în pas cu noile tendințe educaționale.

    Ca elevi ai Seminarul Teologic Ortodox "Sfântul Ioan Gură de Aur" din Târgoviște veți descoperi, cu siguranță, lucruri noi, veți fi atrași de a vă însuși un mod de viață, până la a deveni ”lumina lumii și sarea pământului”, potrivit cuvintelor Mântuitorului Hristos.

    Seminarul Teologic Ortodox "Sfântul Ioan Gură de Aur" din Târgoviște își propune să fie o instituție a misiunii creștine în societatea fiecărui timp,  spre a oferi lumii de azi oameni pregătiți să răspândească mesajul Evangheliei lui Hristos, oameni care să pună în lumină binele, adevărul și frumosul. Aceasta este misiunea noastră formarea omului bun și frumos așa cum îl descoperim  prin raportarea la Mântuitorul Hristos.

 

Pr. Prof. Dr. Marin  BUGIULESCU,

Directorul Seminarul Teologic Ortodox "Sfântul Ioan Gură de Aur" din Târgoviște, România

gallery/dji_0017
gallery/mb - site
gallery/agentia-de-stiri-basilica (1)
gallery/descărcare (2)
gallery/descărcare (1)